Seneste poster

Brynmake-up til varme og kolde hudtoner

Hvordan bestemmer du din type udseende?

Hemmeligheden til perfekt brynmake-up er ikke kun gode kvalitetsprodukter, men også en passende farvepalette, der matcher din teint og hudtype. Hvordan identificerer du din undertone og vælge de rette brynprodukter? Er du varm, kold eller neutral? Lad os finde ud af det!

Se artikel

13 almindelige øjenbrynsfejl

Pluk dine øjenbryn rigtigt

De siger, at øjenbryn indrammer ansigtet, da de har en stor indvirkning på dit fysiske udseende. Undersøgelser viser dog, at de fleste kvinder ikke er tilfredse med den måde, deres bryn ser ud på. Hvis du er en af dem, så fortsæt med at læse. Om et øjeblik vil du finde ud af, hvad de mest almindelige fejl med øjenbrynene er, og hvordan man undgår dem.

Se artikel

Alt du skal vide om bryneksfoliering

effektiv øjenbrynspleje

Vidste du, at bryn - ligesom håret - har brug for pleje og hyppig rensning? Det er hvad bryneksfoliering er lavet til. Det er ikke bare en eller anden dille! Lær mere om eksfoliering af bryn, hvilke fordele det giver, og hvorfor det er værd at prøve.

Se artikel

Sådan fjerner du make-up på øjenbrynene - Fakta og tips du skal kende

Make-up fjerning og sensitiv hud

Det er enormt vigtigt at fjerne make-up fra ansigtet, øjnene og brynene under din daglige skønhedsrutine. Vi skal altid huske at rense ansigtet helt før vi går i seng. Ved at gøre dette, forebygger vi rynker, urenheder og betændt hud. Når produkter og olier bygges op på brynene, bliver de værre: Tynde, tørre, kedelige. Ved at læse videre, vil du lære hemmeligheden til at fjerne øjenbrynsmake-up perfekt.

Se artikel

Mest hyppige fejl i øjenbrynsmake-up

sådan får du styr på dine bryn

Kender du de mest almindelige fejl indenfor øjenbrynsmake-up? Vi laver dem ofte ubevidst, så det er godt at holde sig opdateret og kende til do's and don'ts. Fortsæt med at læse, hvis du vil have perfekte bryn!

Se artikel

Ombre-bryn. Hvordan skaber man nemt effekten?

Hvad er Ombre bryn?

Ombre - farver, der overgår fra lyst til mørk - er den hotteste trend inden for brynmake-up lige nu. Sådan en skyggeteknik tillader os at skabe naturlige og flotte bryn. Vidste du, hvordan man får de mest populære bryn fra Instagram? Fortsæt med at læse for at få den nemmeste teknik - lær, hvordan man påfører ombre brynmake-up trin for trin.

Se artikel

Make-up trends for øjenbryn

Usædvanlige trends in bryn make-up

Looks for bryn og make-up trends ændrer sig hele tiden. Nogle af dem er ret atypiske. Hvis du gerne vil være opdateret med de seneste skønhedstrends, så fortsæt med at læse - tjek de fedeste make-up trends. Vil du inspireres?

Se artikel

Trends og styling af øjenbryn

hvilke øjenbryn er på mode

Brynmake-up har brug for god forberedelse. Hvordan former man brynene for at få dem til at tage sig bedst ud? Kender du de seneste trends inden for bryn? Tjek de hotteste og mest chokerende trends! Hvilken stil vil du vælge?

Se artikel

Tricks til Øjenbryn Makeup

sådan styler du dine perfekte øjenbryn

Definition af øjenbryn er et vigtigt element i makeup. Har du nogle gange svært ved at lave dine bryn? Se de bedste tricks, der nemt giver dig de mest fantastiske buer. Læs videre for at få de livreddende bryn-makeup-hacks - som også bruges af makeupartister.

Se artikel

Øjenbrynsløft - alt du skal vide

Effekterne af øjenbrynsløft

Løftede bryn er en effekt, vi alle øsnker i make-up - ansigtet ser yngre ud og har mere symmetriske og balancerede ansigtstræk. Hængende øjenbryn for ansigtet til at se træt ud. Stærke ansigtstræk, aldrig og hverdagsstress bidrager alle sammen til dannelsen af hængende øjenbryn. Øjenbrynsløft kan være en løsning - hvad er det og hvordan udføres det?

Se artikel

Hvordan får man fyldigere, tykkere bryn? Her er de bedste metoder til vækst af øjenbrynene

hvordan man dyrker øjenbryn naturligt

Er dine bryn tynde og sparsomme? Du venter på at de vil vokse tilbage, men intet er sket i flere måneder? Mange kvinder klager over forsøg på at gro deres brynhår tilbage i årevis. 'Hvorfor vil mine bryn ikke gro tilbage?' er en af de oftest stillede spørgsmål i skønhedssalonerne. Kan du få dem til at vokse hurtigere? Lær, hvordan du gror fyldigere bryn hurtigt - læs videre for at se de bedste metoder.

Se artikel

Hvordan Farver man Øjenbryn Derhjemme? Lær Hvordan man Anvender Henna Farvning

hvordan man gør øjenbryn mørkere trin for trin

Er dine bryn lyse og knap så tydelige? Gå efter brynfarvning! Det er en genial måde at fremhæve brynene og tilføje farve på. Processen tager kun omkring ti minutter, mens effekten kan vare i op til fire uger! Hennafarver kan gøre hårene mørkere med et par toner, hvilket giver ansigtet mere definition. Hvordan farves brynene derhjemme? Du gør det nemt ved at følge vores trin-for-trin-guide!

Se artikel

HOT TREND: sæbebryn

Sådan bruger du din sæbe øjenbryn

Har du nogensinde hørt om sæbebryn? Selvom det lyder overraskende, så er sæbebryn en top trend inden for styling af øjenbryn. Lær effekten af SÆBEBRYN at kende og find ud af, hvilken sæbe du skal vælge for perfekt stylede og naturlige øjenbryn.

Se artikel

Laminering af Bryn: Hvad Det Er, og Hvordan man Gør Det Trin For Trin

Er brynlaminering et sikkert?

Bryn laminering er en ekstremt populær brynstylingbehandling. Folk over hele verden er blevet vilde med det, og det overrasker os ikke: bryn laminering giver os mulighed for at tæmme de uregerlige hår og holde dem på plads i mange uger. Behandlingen giver den ønskede brynform, som ser naturlig ud og går i tråd med de hotteste trends på Instagram som #nomakeup, #browshaping eller #browlift. Hvad indebærer bryn laminering? Hvordan gør man det derhjemme? Lær, hvordan du får perfekte bryn!

Se artikel

10 Mest Almindelige Bryn Makeup og Pleje Fejl

hvorfor øjenbryn ser dårlige ud

Fejl i brynsminke er meget almindelige. Vi har også en tendens til at springe over ordentlig øjenbrynspleje eller lave vores bryn, så de ser unaturlige ud. Som det normalt sker, tager det lang tid, før vi indser de fejl, vi begår. Derfor opfordrer vi dig til at læse om de mest populære brynfejl - sørg for, at du ikke begår dem, og lær hvordan du undgår dem i fremtiden!

Se artikel

Den bedste øjenbryns makeup til tynde og sparsomme øjenbryn?

tips til at få fyldigere bryn

Perfekt proportionerede, dristige og stærkt definerede øjenbryn er stadig en af de bedste makeup-trends. Det er ikke så underligt: Tykke øjenbryn får dit ansigt til at se yngre ud. Derfor er 80'ernes og 90'ernes mode for tynde øjenbryn blot blevet en saga. Men efter at have plukket øjenbrynene i månedsvis i navnet på de gamle trends, kæmper mange kvinder nu med at få tykke og frodige øjenbryn til at vokse. Er dine naturlige øjenbryn sparsomme og næsten usynlige? Ikke mere! Brug makeup-tricks og lær de bedste makeup-teknikker til tynde bryn.

Se artikel

Brow mapping: Hvordan Skulpturerer man Perfekte Buer?

Hvordan laver man de perfekte bryn?

Et smukt ansigt har brug for perfekte bryn, punktum. Det vigtigste er, at de har den form, der passer til ansigtstrækkene. Først da kan du lave eller farve dine bryn og opnå den ønskede effekt. Derfor er brow mapping ekstremt vigtigt. Vil du vide, hvordan du gør det korrekt? Kan du gøre det nemt derhjemme? Hvordan former man brynene? Læs vores guide.

Se artikel

Hvordan får Du Tykke, Buskede Bryn?

hvordan man ordner øjenbrynsmakeup

Tykke, naturligt udseende, lidt rodet bryn har længe været den hotteste bryntrend. Du er heldig, hvis dine bryn er tætte og buskede - du behøver ikke at gøre dig mange anstrengelser for at style dem. Det er nok at fremhæve dem med lidt makeup. Men hvad nu, hvis brynene bliver uhåndterbare og stritter ud? Det er måske ikke nok med at børste dem med en spoolie. Det er godt at få de rigtige produkter til at skabe de perfekte form og få dem til at holde. Læs videre for at finde ud af, hvordan du tæmmer tykke bryn!

Se artikel

Sparsomme pletter i brynene: Hvordan retter man dem?

Hvordan udfylder man bryn nemt?

Er dine bryn naturligt tætte og formede, men er begyndt at tynde ud for nyligt? Er der huller i brynene? Pletter i brynene er bestemt en uønsket skønhedsfejl, der ikke gør noget godt for ens udseende eller selvtillid. Heldigvis er der metoder til at skjule dem - enten med make-up eller nogle mere invasive behandlinger. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du skjuler huller i brynene.

Se artikel

Brynformning trin for trin. Pincet, tråd eller voks?

Hvordan former jeg mine øjenbryn?

Hvordan plukker man øjenbrynene, så de ser moderigtige ud, men også passer til dine ansigtstræk og ansigtsform? Hvordan gør man det, og hvilken metode bør du vælge for at sikre, at du ikke ender med tårer i øjnene? Er det bedst at vælge mellem pincet, tråd, eller måske voks for at forme dine øjenbryn? Her er vores guide til styling og formning af bryn!

Se artikel

Trimning af øjenbryn – er det pengene værd, og hvordan gør man?

Hvordan klipper man bryn?

Perfekt formede bryn giver harmoni til hele ansigtet. Det er derfor, vi er så ivrige efter at give dem en fin form. Der er flere metoder til at trimme øjenbrynene. En populær trend er at trimme dem med en øjenbrynstrimmer, enten elektrisk eller manuel. Er du bekendt med det her værktøj? Her vil vi forklare, hvad en bryntrimmer er, hvordan du bruger den, og om den virkelig kan erstatte pincetten?

Se artikel

Alt om øjenbrynspiercinger

Øjenbrynspiercing trin for trin

Kropsudsmykning er stadig super trendy, og en ring i øjenbrynet er en af de mest populære piercinger. En øjenbrynspiercing virker ukompliceret, så vi beslutter os nogle gange spontant for at få lavet det. Men det er vigtigt a thuske, at enhver form for piercing skaber forstyrrelse i kroppen. Det er derfor godt at lære om kontraindikationerne til behandlingen, piercingtyper og anbefaler til pleje af piercingen.

Se artikel

Metoder til at fjerne hængende øjenbryn 

Få løftet øjenbrynene uden øjenlågsoperation

Hængende øjenbryn er et almindeligt symptom på aldrende hud, som mister elasticitet og fleksibilitet over tid. Hængende øjenbryn går typisk hånd i hånd med hængende øjenlåg, der danner en synlig hudfold, som ikke er så pæn. Heldigvis er der flere metoder til at håndtere hængende øjenbryn. Lær mere om dem her!

Se artikel

Ar i øjenbrynet - hvordan skjuler man det?

dækker ar med makeup

Ansigtsar, især dem på øjenbrynene, er meget iøjnefaldende, da de ofte har hårtab i dette område. Er det muligt at dække eller fjerne et ar i øjenbrynet? Nogle gange er den eneste metode at fjerne det med laser eller kirurgi. Men der er også naturlige måder at reducere ar på. Lær om de særlige make-up tricks og metoder til at fjerne ar.

Se artikel

1 2
Privatlivspolitik

Vores hjemmeside anvender cookies, også tredjepartscookies for at kunne anvende eksterne værktøjer. I tilfælde af at brugeren ikke giver sit samtykke, anvendes kun de væsentlige cookies. Du kan til enhver tid ændre indstillingerne i din browser. Giver du dit samtykke til anvendelse af alle cookies?

Privatlivspolitik